+90 344 439 22 84

Sosyal Medyada Biz}

Elbistan Yem Olarak
Uygun ve kaliteli ürünlerimizle hizmetinizdeyiz.

Milijon dolarjev iz plačilnega procesorja igralnice

Načini plačila v igralnici

Prizadevanja za legalizacijo in urejanje spletnih iger na srečo v Združenih državah Amerike, kot kaže, trajajo en korak naprej in dva nazaj, saj si ministrstvo za pravosodje še naprej prizadeva in oglobi podjetja, ki so pred prepovedjo preoblikovala sklade, povezane s podjetjem. Dva ameriška obdelovalca spletnih plačil sta izgubila 13,3 milijona dolarjev kazni Root Casino Slovenija kakršen koli nadaljnji sodni postopek, ki se proti njim začne. Dve zavezniški podjetji Wallet Inc. in Allied Systems Inc., obe v lasti Ahmada Khawaje, sta bili tarči pravosodnega ministrstva, saj sta državni podjetji prali denar.

Poker Vlada meni, da je spletno mesto poker velikan vir poti do razdeljevanja sredstev v ZDA. Poker, ki gostuje na otoku Man, tožilstvo obtožuje, da trdijo, da so finančne prenose izvedli “ljudje in subjekti, ki so vedeli, da so zadevna sredstva predstavljala izkupiček nezakonitega prenosa informacij o igrah na srečo in njihovega delovanja. igralništvo. “Ministrstvo za pravosodje vztraja, da sta bili Allied Wallet Inc. in Allied Systems Inc uporabljeni za prikrivanje denarnih nakazil med ameriškimi državljani in spletno stranjo Pokerstars. Ministrstvo za pravosodje je izjavilo: “Zadevni prenosi so bili opravljeni z namenom spodbujanja prepovedi iger na srečo, katerih del je bil prikrit ali prikrit njihov resnični značaj.”

Sredstva so bila zasežena junija 2009, ko je bila zadeva predložena sodišču. Konec leta 2009 je bilo tarča več načinov plačevanja, vključno z ElectraCashom, pri katerem je bilo zaseženo tudi njihovo premoženje, nekateri pa celo popolnoma zaprti. Ustanovitelj BetonSporta Gary Kaplan je bil aretiran zaradi različnih kršitev ameriških zakonov o igrah na srečo in denarnih preoblikovanjih. vsote gotovine ministrstvu za pravosodje. Upamo, da se pripravlja na spletni poker v Ameriki in bi lahko prišlo do možnega varnega in urejenega okolja za državne operaterje.

08 Şubat 2021
33 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN